Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Pentru crearea unei comenzi în magazinul on-line moldovapetfood.md este necesar sa competați formularul corespunzător sau să sunați la unul din următoarele numere de telefon:

  • 078 244 499
  • 022 890 404

La plasarea comenzii trebuie să specificati urmatorii parametri:

  • Numele si Prenumele;
  • Adresa unde doriţi să fie livrată comanda (indiferent că este vorba de domiciliu sau birou);
  • Numarul de contact (mobil);
  • E-mail.

MoldovaPetFood.md isi rezerva dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clientilor. Astfel, dupa verificarea produselor comandate la depozitul nostru, consultantul de vînzări vă contacteaza pentru a confirma comanda d-voastră, iar mai apoi agentul de curierat va contacteaza în prealabil pentru a specifica disponibilitatea d-voastră, ora, data si destinatia livrarii comenzii.

Pentru fiecare comanda se accepta doar o singură adresă de livrare.

Atunci cînd primiţi produsele, verificaţi integritatea lor, acestea trebuie să fie împachetate în ambalajul original al producatorului, de asemenea trebuie să vi se prezinte bonul de plată. Orice reclamație ulterioară în legătura cu lipsa sau deteriorarea produsului primit nu va fi acceptata. Dacă nu aveţi nici o obiecţie, atunci aplicaţi semnătura care confirmă primirea pachetului şi bucuraţi-vă de alegerea făcută.


Termeni de livrare

În mun. Chișinău și în suburbii, majoritatea comenzilor sunt procesate şi expediate aproximativ în 12 - 72 de ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii de către furnizor.

În raioanele de Sud și Nord, livrarea poate fi realizată aproximativ în 2 – 5 zile lucrătoare din momentul validării telefonice a comenzii.

Excepție fac comenzile plasate în zilele de Sâmbăta și Duminică, ele fiind livrate la inceputul saptăminii.

Dorim ca livrarea comenzilor dumneavoastră să se facă în cel mai scurt timp posibil, însă durata livrării depinde de mai mulți factori cum ar fi: disponibilitatea produselor, metoda de plată aleasă, sărbătorile legale, traficul aglomerat, condițiile meteorologice, și volumul de livrări al agentului de curierat.


Programul de livrare

Luni – Vineri de la ora 09:00 pînă la ora 23:00, cu excepția zilelor de sărbători legale.


Costuri de livrare

În or. Chișinău: 

Pentru comenzile cu valoarea mai mare de 275 lei, livrarea este GRATUITĂ. Pentru comenzile cu valoarea de pina la 275 lei se percepe plata pentru livrare în mărime de 35 lei.

În suburbiile Chisinăului: 

Pentru comenzile cu valoarea mai mare de 375 lei, livrarea este GRATUITĂ. Pentru comenzile cu valoarea de pina la 375 lei se percepe plata pentru livrare în mărime de 50 lei.

În alte regiuni din R. Moldova:

Pe o rază de pînă la 35 km: pentru comenzile cu valoarea mai mare de 450 lei, livrarea este GRATUITĂ. Pentru comenzile cu valoarea de pina la 450 lei se percepe plata pentru livrare în mărime de 65 lei. 

– Pe o rază de 36 – 110 km: pentru comenzile cu valoarea mai mare de 700 lei, livrarea este GRATUITĂ. Pentru comenzile cu valoarea de pina la 700 lei se percepe plata pentru livrare în mărime de 95 lei. 

– Pe o rază de 111 km și mai mult: pentru comenzile cu valoarea mai mare de 1000 lei, livrarea este GRATUITĂ. Pentru comenzile cu valoarea de pina la 1000 lei se percepe plata pentru livrare în mărime de 125 lei. 


Plata

Pentru a achita produsele comandate pe moldovapetfood.md aveți la dispozitie următoarele optiuni:

– plata în numerar;

– transfer bancar;

– plata cu card bancar.

 

Plata în numerar:

Plata se face în lei, integral, la livrare, către agentul de curierat care efectuează livrarea.

Transfer bancar:

Se face doar în baza contului de plată emis de către Nutritfarm SRL în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzari. Nu se percep taxe suplimentare cu excepţia taxelor percepute de către banca d-voastră. Livrarea produselor se efectuează după confirmarea transferului de către bancă.


Dacă aveți nevoie de informații adiționale, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon indicate mai sus.